Vyöhyketerapiakäsittely

Vauvaterapia

Vauvoilla ja lapsilla on usein monenlaisia vaivoja, jotka vaikuttavat koko perheen hyvinvointiin. Vyöhyketerapia on omiaan helpottamaan näitä vauvoilla ja lapsilla ilmeneviä ongelmia ja kiputiloja. 
 
Vyöhyketerapiaa voidaan tehdä niin vastasyntyneille kuin vähän isommillekin vauvoille ja lapsille. Vauvan tai lapsen molemmat jalat käsitellään vauvan reaktiot huomioon ottaen.

Hoitotarve on keskimäärin n. 2-5 kertaa yksilöstä ja ongelmien syvyydestä riippuen. Vauvan keho on vielä puhdas, joten hoito tehoaa usein hyvin nopeasti. Onkin tärkeää aloittaa hoito mahdollisimman pienenä ja mahdollisimman pian oireiden ilmaannuttua. Vyöhyketerapiakäsittelyn lisäksi saat kotihoitoa tukevia neuvoja ja vinkkejä.  

Vauvaterapia voi auttaa mm. seuraaviin vaivoihin:
  • vatsavaivat (esim. ummetus, ilmavaivat, ripuli)
  • refluksi ja pulauttelu
  • rauhattomuus
  • uni- ja nukahtamisongelmat
  • "koliikki"
  • itkuisuus
  • iho-ongelmat, ihottumat

Raskaana olevan äidin kannattaa käydä vyöhyketerapiassa loppuraskaudessa n. 38 viikon tienoilla. Hoito valmistaa äitiä tulevaan synnytykseen, stressi vähenee ja synnytyksestä palautuminenkin nopeutuu.

Riite vuokraa TENS-laitetta synnytyksiin kivunlievittäjäksi ja rentouttajaksi. Helppokäyttöinen TENS-laite on turvallinen ja tehokas apu supistuksiin sekä tuo synnytykseen hallinnan tunnetta. Äidin rentoutuessa synnytys helpottuu ja syntyvä vauvakin voi paremmin. TENS-laitteen teho perustuu selkään laitettavien elektrodilätkien kautta tuleviin sähköimpulsseihin, jotka stimuloivat kehon omia endorfiineja ja muita kivunlievityshormoneja.

 TENS-laitteen vuokra-aika alkaa kaksi viikkoa ennen synnytystä ja päättyy viimeistään kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen. Toivomme kuitenkin, että laite palautettaisiin mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen. Vuokrahinta on 35 euroa sisältäen laitteen lisäksi lätkät (4kpl). Lisäksi mukaan saa varalätkät, joiden hinta on 10 euroa, jos niitä käytetään.

Lisätietoa vyöhyketerapiasta:
Suomen Vyöhyketerapeutit ry. //

www.suomenvyohyketerapeutit.fi

 
 
Copyright © 2021 Riite Vyöhyketerapia | Toteutus: Webbinen.net